Brf Grimstaparken tillträder den 15 mars

Det är nu bestämt att bostadsrättsföreningen kommer att tillträda tisdagen den 15 mars 2022. Det är den dag då bostadsrättsföreningen förvärvar husen och alla boende ges möjlighet att köpa sin lägenhet med bostadsrätt till ett kraftigt rabatterat pris. En unik möjlighet att kunna äga sitt boende.

Bostadsrättsföreningen Grimstaparkens blivande hus från gården

Betalningsinstruktion

Vi kommer i god tid innan tillträdesdagen att skicka ut en betalningsinstruktion till alla hushåll samt respektive bankkontakt. Av den framgår när och på vilket sätt insatsen ska betalas. Betalning sker ungefär en vecka innan tillträdet.

Förhandsavtal

Nu när vi har bokat tillträdesdatum så kommer vi att skicka ut förhandsavtal till alla som har skickat in sin svarsblankett med avsikt att köpa. Förhandsavtalet distribueras och signeras digitalt via signeringstjänsten GetAccept.

Ej klart med bolån?

Om du vill köpa din lägenhet och inte redan har klart med ett lånelöfte ta kontakt med föreningens ombud på Restate.

Kom även på öppet hus på Grimstaskolan onsdag den 10 november kl. 18.00, då vi pratar bolån. Både Nordea och Nordax Bank kommer att finnas på plats under kvällen.

Frågor eller önskar hjälp?

Har du frågor kring något eller behöver hjälp i processen att söka lån så tveka inte att kontakta föreningens ombud på Restate.

Av: Restate, 2021-11-08
Tillbaka